هاست خوب دارای چه ویژگیهای مثبتی است ؟

۱- اول از همه تعیین کنید چه نیاز هایی دارید و از هاست دقیقا چه انتظاراتی دارید ؟

بدون شناسایی نیاز های وب سایتتون نمی تونین یه هاست خوب برای خودتون خریداری کنید، پس به سوالای زیر با دقت پاسخ بدین و نیاز های وب سایتتون را کاملا شناسایی کنید :

  • موضوع وب سایت شما چیه و چه نوع وب سایتی می خواهید راه اندازی کنید ؟ شخصی، خبری، فروشگاهی یا شرکتی ؟
  • با چه نوع نرم افزار هایی می خواین سایتتون رو راه اندازی کنید ؟ با نرم افزار هایی مثل جوملا یا وردپرس ؟
  • آیا به اپلیکیشن های ویندوزی هم نیاز دارید ؟
  • آیا به ورژن خاصی از php نیاز دارید ؟
  • آیا سایت شما با نرم افزار ها و اپلیکیشن های خاص و با پیشنیاز های خاص طراحی شده شده ؟
  • سایتتون چقدر بزرگه ؟ خیلی بازدیدکننده روزانه یا همزمان دارید ؟ یا تازه می خواین سایتتون رو راه بندازین ؟

اول تمام سوال های بالا رو از خودتون یا طراح سایتتون بپرسین و به همشون پاسخ بدین بعدش سعی کنین هاستی تهیه کنید که پاسخگوی نیاز های خاص وب سایت شما باشه، اگر قرارده سایتتون رو با نرم افزار هایی مثل جوملا یا وردپرس راه اندازی کنین و از اپلیکیشن های ویندوزی هم استفاده نمی کنین و سایتتون هم با نرم افزار های خیلی خاص طراحی نشده یه هاست لینوکس اشتراکی که قیمت خیلی بالایی هم نداشته باشه کار شما رو راه میندازه.

۲- هاست شما باید آپ تایم (UPtime) یا پایداری بالایی داشته باشد.

آپ تایم یا پایداری به معنای میزان در دسترس بودن سایت شما طی یک سال هستش، که از ۱۰۰ درصد تعیین میشه و در هر شرکت هاستینگ آپ تایم یه درصد خاصی داره شما باید :

  • یه هاست قدرتمند و پایدار برای خودتون تهیه کنید که همیشه در دسترس باشه و قطعی های پی در پی نداشته باشه
  • استاندارد جهانی آپ تایم در سرویس های هاست اشتراکی ۹۹ درصد در طول سال هستش.
  • آپ تایم ۹۹ درصد در یک سرویس هاست به این معنی هستش که این هاست در طول سال ۳۶۲ روز کاملا فعال یا در دسترس هستش و احتمال داره ۳ روز یا ۷۲ ساعت در طول سال قطعی های کوچیکی داشته باشه.
  • شما باید بدونین که آپ تایم ۱۰۰ درصد و بدون هیج قطعی تو هیچ کدام از شرکت های هاستینگ واقعیت نداره.

۳- بهتر است هاست شما از چند ادان دامین پشتیبانی کند.

تصور کنید بعد مدت اندکی از راه اندازی سایتتون تصمیم می گیرید ۳ تا سایت دیگه با دامنه متفاوت و محتوای متفاوت برای سایر بیزینس هاتون یا هدف های تجاریتون راه اندازی کنین، خیلی خب این برای شما مقرون بصرفه نیست که برای انجام این کار سه تا هاست دیگه هم تهیه کنید برای همین توجه کنید که :

  • ادان دامین نام امکانی هستش که به شما اجازه میده چند تا سایت متفاوت و با محتوای متفاوت بر روی یک هاست راه اندازی کنید
  • با این حساب اگر یه هاست ۴ تا ادان دامین داشته باشه این بدین معناست که شما می تونین به غیر از سایت اصلیتون ۴ تا سایت دیگه با محتوای متفاوت بر روی اون هاست راه اندازی کنید.

بنابراین همیشه سعی کنی سرویس هاستی تهیه کنید که حداقل ۳ الی ۴ ادان دامین داشته باشه، این امکان در آینده خیلی برای شما مفیده و ادان دامین یه چیز خیلی بدرد بخور هستش که حتما نیازتون میشه.

۴- لطفا به قیمت هاست بیشتر توجه کنید.

هاست اشتراکی برای راه اندازی یه وب سایت بهترین و مقرون بصرفه ترین گزینه هستش اما باید بدونین شرکت هایی که یه هاست رو برای یکسال یعنی ۱۲ ماه با قیمت کمتر از ۳۰٫۰۰۰ تومان به شما ارائه میدن حتما از مواردی مانند بیمه کردن سرور ها، پرداخت مالیات، پشتیبانی شیفت شب، ارسال پیامک و ایمیل جهت ارسال یادآوری های مهم و استفاده از تجهیزات و سرور های قدرمتند یا استخدام کارشناسان زبده جهت بررسی و پشتیبانی مشکلات طی این یک سال صرف نظر کرده اند و شما حتما با این جور شرکت ها به مشکل برخورد می کنید، بنابراین :

  • اگر یه شرکت رسمی بخواد برای ۱۲ ماه یا یکسال به شما هاست ارائه بده و ازتون خوب پشتیبانی کنه و برای هر ماه فقط ۵ هزارتومان دریافت کنه حتما قیمت یه هاست خوب برای یکسال بالاتر از ۸۰ هزارتومان هستش.
  • به همین دلیل سعی کنین شرکت های معتبر و رسمی رو که قیمت سرویس هاشون هم منطقی هستش رو به عنوان هاستینگ سایتتون انتخاب کنید، بهتره برای هاست سایتتون سالانه بیشتر از ۱۰۰ هزارتومان سرمایه گذاری کنید و یه سرویس هاست مطمئن تهیه کنید.

۵- از شرکت هایی هاست تهیه کنید که حداقل تا ۷ روز امکان بازگشت وجه داشته باشند.

  • از شرکت های هاستینگ بپرسید در صورتی که تا قبل از ۷ روز از خریدتون منصرف شدین بدون هیچ قیدو شرطی وجه شما رو عودت می دهند ؟
  • از هاستینگ ها بپرسید در صورتی که تا قبل از ۷ روز از خریدتون منصرف شدین وجه شما بدون کسر هیچ خسارتی بازگشت میشه ؟
  • قبل از خرید هاست، قوانین بازگشت وجه شرکت های هاستینگ رو مطالعه کنید.

برخی از شرکت های هاستینگ قوانین سختگیرانه در زمینه عودت وجه دارند و فقط در شرایط خاص وجه شما رو عودت می دهند

۶- قبل از خرید هاست حتما مطمئن بشین که امکان نصب سایت ساز های رایج بر روی هاست فراهم باشد.

قبل از خرید هاست حتما مطمئن بشید که :

  • امکان نصب بدون مشکل سیستم مدیریت محتوا های رایج مانند: جوملا، وردپرس، whmcs، دیتالایف، پرستاشاپ و اپن کارت فراهم باشه.
  • امکان نصب رایگان و اتوماتیک این سایت ساز ها بر روی هاست های اون شرکت فراهم هست یا خیر ؟
  • اگر امکان نصب اتوماتیک این سایت ساز ها بر روی هاست های اون شرکت فراهم نباشه حتما بپرسید که آیا خود اون شرکت این سیستم مدیریت محتوا ها رو به صورت دستی براتون روی هاست به صورت رایگان نصب و کانفیگ میکنه ؟
  • بهتره از شرکت هایی هاست تهیه کنید که جهت راه اندازی سایتتون حتما این سیستم مدیریت محتوا های رایگان رو برای شما نصب و پیکربندی کنند.

۷- قبل از خرید هاست از نوع کنترل پنل هاست حتما مطلع شوید.

اگر شما تازه کار هستید و تازه می خواهید سایت راه اندازی کنید پس حتما سعی کنید از کنترل پنل های محبوب و گرافیکی مانند سی پنل استفاده کنید و یا ترجیحا هاستی تهیه کنید که به کنترل پنل سی پنل مجهز باشه

  • سی پنل (cpanel) یکی از محبوب ترین کنترل پنل های مدیریت هاست در دنیا هستش.
  • اگر در هنگام استفاده از هاست سی پنل به سوال یا مشکلی برخورد کنید چون سایت های زیادی قبلا درمورد رفع سوالات و مشکلات این کنترل پنل آموزش های زیادی منتشر کرده اند به راحتی و با یه سرچ کوچیک می تونین مشکلتون رو برطرف کنید.

۸- قبل از خرید هاست از شرکت های هاستینگ بپرسید به چه دلایلی ممکنه هاست شما رو مسدود کنند ؟

قبل از خرید هاست حتما مطلع بشین که شرکت هاستینگ چه محدودیت هایی برای سرویس ها تعیین کرده است ؟، تو برخی از موارد پیش میاد که شرکت های هاستینگ سایت شما رو به دلایلی مانند: مسائل مالی، امنیتی، استفاده غیرمعقول یا غیرمجاز یا استفاده از برخی از اسکریپت های خاص مسدود کنند، تو حالت مسدودی سایت شما کاملا از دسترس خارج میشه و نمی تونین به هیچ عنوان به اطلاعات موجود در هاست هم دسترسی داشته باشید و این مورد روزانه برای خیلی از سایت ها اتفاق میفوته، دونستن محدودیت های سرویس دهی در شرکت های هاستینگ باعث میشه که شما بفهمین :

  • شرکت هاستیگ شما چقدر بخشنده یا منطقیه ؟ و آیا قوانین سختگیرانه ای در سرویس دهی و تضمین کیفیت داره ؟ یا خیلی بی تفاوت نسبت به تخلفات و سرپیچی از قوانینشون چشمپوشی میکنه ؟
  • شرکت هاستینگ چقدر شفاف عمل میکنه ؟ و چه قوانین تعیین شده ای در مورد محدودیت های سرویس دهی داره ؟
  • آیا درمورد محدودیت های سرویس به صورت صادقانه قوانین ثابتی وضع کرده است ؟
  • آیا وقتی که شما از قوانین سرپیچی کنین یا مشکلی تو سایتتون پیش بیاد قبل از مسدود کردن سایتتون از راه های مختلف به شما اطلاع رسانی می کنند که مشکل رو برطرف کنید یا از همون ابتدا سایتتون رو سریعا مسدود می کنند ؟

این ها نکات خیلی ریزبینانه ای هستش که طبق تجربه به شما کمک میکنه بهترین سرویس دهنده هاست رو انتخاب کنید.

۹- قبل از خرید هاست به دوره های ارائه خدمات هاست در اون شرکت هاستینگ توجه کنید.

اگر در هنگام انتخاب و خرید هاست با شرکت هایی مواجه شدید که سرویس هاشون رو فقط برای دوره های طولانی مدت مثلا یکساله یا دوساله ارائه می دهند باید خیلی بیشتر راجبه اون شرکت ها تحقیق کنید، شما باید از شرکت هایی هاست تهیه کنید که :

  • آن شرکت ها حاضر باشند سرویس ها رو برای دوره های کوتاه مدت مانند یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه هم به شما ارائه بدهند.
  • شرکت هاستینگی که سرویس های هاست رو به صورت ماهانه هم به شما ارائه میده پس حتما طوری از شما پشتیبانی میکنه که در ماه های بعد هم سرویستون رو تمدید کنید و سعی میکنه رضایت شما رو بدست بیاره.
  • سعی کنید با شرکت هایی کار نکنید که شما رو مجبور می کنند سرویس ها رو برای دوره های طولانی مدت مثلا ۱۲ ماهه تهیه کنید، اینطوری اگر مشکلی در سرویس دهی اون هاستینگ وجود داشته باشه شما مجبور هستید تا ۱۲ ماه مشکلات اون رو تحمل کنید.

۱۰- قبل از خرید هاست از شرکت های هاستینگ بپرسین که آیا از هاست شما بکاپ گیری منظم انجام میشود ؟

بعضی وقتا پیش میاد که با وارد کردن یک خط کد اشتباه یا نصب یه افزونه مخرب داخل سیستم مدیریت محتوای سایتتون و همچنین آسیب دیدن یکی از جداول دیتابیس یا پایگاه داده سایتتون کل سایت شما از کار بیوفته یا این که اصن ممکنه بر اثر یه حادثه هارد شرکت های هاستینگ که اطلاعات سایت شما بر روی اون نگهداری میشه بر اثر یه اتفاق بسوزه و از کار بیوفته و در این مواقع هست که شرکت های هاستینگ باید یه بکاپ از هاست شما داشته باشند تا با بازگردانی بکاپ یا نسخه پشتیبان سایت شما مثل روز اولش بشه و مجددا سایتتون بدن مشکل فعال بشه، بنابراین بهتره که قبل از خرید هاست سوالات زیر رو از شرکت های هاستیگ درمورد بکاپ گیری بپرسید :

  • آیا سیستم بکاپ گیری شرکت هاستینگ از فول بکاپ هم پشتیبانی میکنه ؟
  • آیا امکان بکاپ گیری از کل اطلاعات سایت از طریق کنترل پنل هاست فراهم است ؟
  • آیا خودم میتونم بکاپ های سایتم رو از طریق هاست بازگردانی کنم و سایتم رو به حالت اولیه برگردونم ؟
  • آیا بکاپ های سایتمون رو فقط روی همون سرور خودمون نگه میدارین یا برای احتیاط اون ها رو داخل یک یا چند سرور یا هاست های مجزای دیگه ای هم برای مواقع اضطراری ذخیره می کنید ؟
  • آیا بکاپ های قدیمی رو که طی یه دوره منظم از هاست ما گرفته شده رو میتونیم از داخل کنترل پنل هاست خودمون هر موقع که خواستیم بازگردانی کنیم یا حتما باید به شما اطلاع بدیم تا برامون انجامش بدین ؟

۱۱- قبل از خرید هاست حتما مطمئن بشین که شرکت هاستینگ پشتیبانی ۲۴ ساعته در ۷ روز هفته داشته باشد.

از شرکتی که تصمیم دارید هاست تهیه کنید حتما بپرسید در صورتی که در هنگام کار با هاست به سوال یا مشکلی برخورد کردین تا چه حد به شما کمک میکنه ؟

  • بپرسین باید مشکلتون رو از طریق تیکت یا ایمیل بپرسین یا از طریق چت آنلاین و تلفن هم مشکل شما رو رفع می کنند ؟
  • بپرسین مشکلات احتمالی سیستم مدیریت محتوا ها رو هم برای شما رفع می کنند یا این که اصلا قراره به شما بگن خودتون داخل اینترنت راجبه مشکلتون تحقیق کنین و رفعش کنین ؟
  • حتما بررسی کنید که چه انتظاراتی از پشتیبانی هاستینگتون دارید، برخی از شرکت های هاستینگ رویه مشخصی درمورد پشتیبانی از سوالات و مشکلات کاربران دارند و شما باید قبل از خرید هاست درمورد رویه پشتیبانی شرکت و ساعات پاسخگویی به سوالات اطلاعات بدست بیارید.

۱۲- قبل از خرید سرویس از مشتریان اون شرکت راجبه کیفیت خدمات رسانی شرکت هاستینگ پرسوجو کنید.

همواره اگر یه شرکت هاستیگ تونسته باشه رضایت مشتریانش رو بدست بیاره به احتمال خیلی زیاد میتونه برای شما هم انتخاب مناسبی باشه بنابرین :

  • قبل از خرید هاست از شرکت های هاستیگ، حتما از اون شرکت بخواین که لیست مشتریان برترش رو به شما ارائه بده.
  • سپس وظیفه شما اینه که لیست مشتریان برتر اون شرکت رو بررسی کنید و با ۵ تا از مورد اعتماد ترین مشتریای اون شرکت هاستینگ تماس بگیرید.
  • از مشتریان برتر اون شرکت هاستینگ بخواین راجبه تجربه همکاریشون با اون شرکت اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار بدن و از مشتریان برتر بپرسید که آیا باز هم حاضر هستند پس از اتمام مدت زمان سرویسشون در همون شرکت سرویس رو مجددا تمدید کنند یا خیر ؟
  • اگر سوالات بالا رو از مشتریان برتر یه شرکت هاستیگ پرسیدید و اون شرکت تونسته بود رضایت مشتریانش رو بدست بیاره بدون شک میتونه به شما هم یه سرویس خیلی خوب ارائه بده.

با کارشناسان خبره ما در ارتباط باشید

در این راستا کارشناسان نت وب علاوه بر داشتن ارتباط مستمر با مشتریان، بطور پیوسته در حال بهبود ارتقاء سطح دانش فنی کارشناسان حرفه ایی خود می‎باشد تا بدینوسیله علاوه بر افزایش رضایت مشتریان و بالابردن کارایی سیستم‎ها، مزیت رقابتی بهتری را برای مشتریان خود فراهم سازد.در صورت وجود هر گونه سوال در مورد مطلب فوق می توانید به راحتی از طریق هر یک از بستر های ارتباطی مدرن با ما در ارتباط باشید

footerimage
2019-05-26T06:04:11+00:00جولای 1st, 2017|Categories: مجنتو|دیدگاه‌ها برای هاست خوب دارای چه ویژگیهای مثبتی است ؟ بسته هستند